Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Sisteme MultiagentFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Sisteme Multiagent si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Sisteme Multiagent la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Dan Floroian, Sisteme Multiagent (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara


  Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara, numai 12.21 RON: Elena Tirziman, Informatia si formarea universitara (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Electronica analogica si digitala (vol I - III)


  Tehnica si tehnologii / Electronica analogica si digitala (vol I - III), numai 88.2 RON: S. Pasca, N. Tomescu, Electronica analogica si digitala (vol I - III) (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelor


  Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelor, numai 36 RON: Radu Zaciu, Prelucrarea digitala a semnalelor (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului


  Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului, numai 24 RON: C. Jalobeanu, Bazele teoriei calculului (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Sisteme Multiagent in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL