Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasiceFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


P.P. Teodorescu, Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Proiectarea calculatoarelor


  Tehnica si tehnologii / Proiectarea calculatoarelor, numai 44 RON: D. Gorgan, Gh. Sebestyen, Proiectarea calculatoarelor (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori


  Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori, numai 37.773 RON: Doina Banciu, Adrian Esanu, Rodica Hrin, Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori si dezvoltatori (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Evolutie si inteligenta artificiala - Paradigme moderne


  Tehnica si tehnologii / Evolutie si inteligenta artificiala - Paradigme moderne, numai 17.901 RON: C. Stoean, R. Stoean, Evolutie si inteligenta artificiala - Paradigme moderne si aplicatii (Tehnica si tehnologii)
 4. Suport scolar / Mami! Tati! Joaca-te cu mine! (contine CD)


  Suport scolar / Mami! Tati! Joaca-te cu mine! (contine CD), numai 12 RON: Mirela Retegan, Mami! Tati! Joaca-te cu mine! (contine CD) (Suport scolar)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL