Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatoriFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Doina Banciu, Adrian Esanu, Rodica Hrin, Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori si dezvoltatori (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Evolutie si inteligenta artificiala - Paradigme moderne


  Tehnica si tehnologii / Evolutie si inteligenta artificiala - Paradigme moderne, numai 17.901 RON: C. Stoean, R. Stoean, Evolutie si inteligenta artificiala - Paradigme moderne si aplicatii (Tehnica si tehnologii)
 2. Suport scolar / Mami! Tati! Joaca-te cu mine! (contine CD)


  Suport scolar / Mami! Tati! Joaca-te cu mine! (contine CD), numai 12 RON: Mirela Retegan, Mami! Tati! Joaca-te cu mine! (contine CD) (Suport scolar)
 3. Suport scolar / Literatura Romana pentru BAC - Poezia


  Suport scolar / Literatura Romana pentru BAC - Poezia, numai 11 RON: Margareta Onofrei, Literatura Romana pentru BAC - Poezia (Suport scolar)
 4. Suport scolar / Literatura Romana pentru Bac - Proza si dramaturgia


  Suport scolar / Literatura Romana pentru Bac - Proza si dramaturgia, numai 11 RON: Margareta Onofrei, Literatura Romana pentru Bac - Proza si dramaturgia (Suport scolar)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL