Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de masurare si controlFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de masurare si control si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de masurare si control la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


C. Stefanescu, N. Cupcea, Sisteme inteligente de masurare si control (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Proiectarea optimala a organelor de masini


  Tehnica si tehnologii / Proiectarea optimala a organelor de masini, numai 37.61 RON: Octavian Radulescu, Proiectarea optimala a organelor de masini (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Modelare obiect orientata cu UML


  Tehnica si tehnologii / Modelare obiect orientata cu UML, numai 28 RON: D. Bocu, Modelare obiect orientata cu UML (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Sisteme Multiagent


  Tehnica si tehnologii / Sisteme Multiagent, numai 35 RON: Dan Floroian, Sisteme Multiagent (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara


  Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara, numai 12.21 RON: Elena Tirziman, Informatia si formarea universitara (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de masurare si control in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL