Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Proiectarea optimala a organelor de masiniFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Proiectarea optimala a organelor de masini si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Proiectarea optimala a organelor de masini la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Octavian Radulescu, Proiectarea optimala a organelor de masini (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Modelare obiect orientata cu UML


  Tehnica si tehnologii / Modelare obiect orientata cu UML, numai 28 RON: D. Bocu, Modelare obiect orientata cu UML (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Sisteme Multiagent


  Tehnica si tehnologii / Sisteme Multiagent, numai 35 RON: Dan Floroian, Sisteme Multiagent (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara


  Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara, numai 12.21 RON: Elena Tirziman, Informatia si formarea universitara (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Electronica analogica si digitala (vol I - III)


  Tehnica si tehnologii / Electronica analogica si digitala (vol I - III), numai 88.2 RON: S. Pasca, N. Tomescu, Electronica analogica si digitala (vol I - III) (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Proiectarea optimala a organelor de masini in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: proiectarea optimala;