Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelorFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelor si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelor la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Radu Zaciu, Prelucrarea digitala a semnalelor (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului


  Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului, numai 24 RON: C. Jalobeanu, Bazele teoriei calculului (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Note de aplicatie in electronica digitala


  Tehnica si tehnologii / Note de aplicatie in electronica digitala, numai 19 RON: Cristian Parvu, Note de aplicatie in electronica digitala (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Teoria supraconductibilitatii multi-banda


  Tehnica si tehnologii / Teoria supraconductibilitatii multi-banda, numai 32.67 RON: L.Z. Kon, V.A. Moscalenco, M.E. Palistrant, Teoria supraconductibilitatii multi-banda (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici!


  Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici!, numai 11.772 RON: Dan Gookin, Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici! (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelor in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL