Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitaraFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Elena Tirziman, Informatia si formarea universitara (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Electronica analogica si digitala (vol I - III)


  Tehnica si tehnologii / Electronica analogica si digitala (vol I - III), numai 88.2 RON: S. Pasca, N. Tomescu, Electronica analogica si digitala (vol I - III) (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelor


  Tehnica si tehnologii / Prelucrarea digitala a semnalelor, numai 36 RON: Radu Zaciu, Prelucrarea digitala a semnalelor (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului


  Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului, numai 24 RON: C. Jalobeanu, Bazele teoriei calculului (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Note de aplicatie in electronica digitala


  Tehnica si tehnologii / Note de aplicatie in electronica digitala, numai 19 RON: Cristian Parvu, Note de aplicatie in electronica digitala (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Informatia si formarea universitara in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL