Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasteriiFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasterii si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasterii la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Mihai Draganescu, De la societatea informationala la societatea cunoasterii (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la context


  Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la context, numai 25 RON: A.E. Rarau, M. Cremene, Sisteme senzitive la context (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica


  Tehnica si tehnologii / Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica, numai 35 RON: Ileana Toma, Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice


  Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice, numai 20.27 RON: P.P. Teodorescu, Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Proiectarea calculatoarelor


  Tehnica si tehnologii / Proiectarea calculatoarelor, numai 44 RON: D. Gorgan, Gh. Sebestyen, Proiectarea calculatoarelor (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasterii in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL