Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calcululuiFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


C. Jalobeanu, Bazele teoriei calculului (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Note de aplicatie in electronica digitala


  Tehnica si tehnologii / Note de aplicatie in electronica digitala, numai 19 RON: Cristian Parvu, Note de aplicatie in electronica digitala (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Teoria supraconductibilitatii multi-banda


  Tehnica si tehnologii / Teoria supraconductibilitatii multi-banda, numai 32.67 RON: L.Z. Kon, V.A. Moscalenco, M.E. Palistrant, Teoria supraconductibilitatii multi-banda (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici!


  Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici!, numai 11.772 RON: Dan Gookin, Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici! (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasterii


  Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasterii, numai 11.286 RON: Mihai Draganescu, De la societatea informationala la societatea cunoasterii (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Bazele teoriei calculului in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL