Direct la continutul paginii »

Tabla alba magnetica cu 5 suprafete, 90 x 120 cm, profil aluminiu RC, SMIT


# Tabla alba magnetica cu 5 suprafete de scris. # Brate laterale suplimentare pentru mai mult spatiu de scris. # Rama din aluminiu profil RC. # Prevazuta cu tavite pentru markere.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

2
 1. Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 10 x A4, 60 x 106 cm, SMIT


  Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 10 x A4, 60 x 106 cm, SMIT - # Avizier rezistent la apa, potrivit pentru exterior si interior. # Fabricat din aluminiu cu spatele din metal alb si colturi din material sintetic. # Panoul este magnetic si se poate sterge cu burete uscat.# Usa batanta din plexiglas, echipata cu yala si chei. # Dimensiune profil: 5.5 cm pe toate laturile.

 2. Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 15 x A4, 90 x 106 cm, SMIT


  Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 15 x A4, 90 x 106 cm, SMIT - # Avizier rezistent la apa, potrivit pentru exterior si interior. # Fabricat din aluminiu cu spatele din metal alb si colturi din material sintetic. # Panoul este magnetic si se poate sterge cu burete uscat.# Usa batanta din plexiglas, echipata cu yala si chei. # Dimensiune profil: 5.5 cm pe toate laturile.

 3. Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 12 x A4, 90 x 85 cm, SMIT


  Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 12 x A4, 90 x 85 cm, SMIT - # Avizier rezistent la apa, potrivit pentru exterior si interior. # Fabricat din aluminiu cu spatele din metal alb si colturi din material sintetic. # Panoul este magnetic si se poate sterge cu burete uscat.# Usa batanta din plexiglas, echipata cu yala si chei. # Dimensiune profil: 5.5 cm pe toate laturile.

 4. Avizier interior Rondo, panou magnetic, 10 x A4, 60 x 108 cm, SMIT


  Avizier interior Rondo, panou magnetic, 10 x A4, 60 x 108 cm, SMIT - # Usi glisante, folosit numai pentru interior. # Fabricat din aluminiu, spatele din metal alb si colturi gri din material sintetic. # Panoul din spate magnetic (nu se sterge). Usi glisante din plexiglas, echipate cu yala si chei.# Dimensiune profil: 5 cm pe toate laturile.

 5. Avizier interior/exterior Rondo, panou magnetic, 15 x A4, 90 x 108 cm, SMIT


  Avizier interior/exterior Rondo, panou magnetic, 15 x A4, 90 x 108 cm, SMIT - # Avizier rezistent la apa, potrivit pentru exterior si interior. # Fabricat din aluminiu, spatele din metal alb (magnetic, nu se sterge) sau pluta gri (pentru fixarea documentelor cu ace pentru pluta.# Cu colturi gri din material sintetic. Usi batante din plexiglas, echipate cu yala si 2 chei. # Dimensiune profil: ...

 6. Panou cu litere 40 X 60 cm din cauciuc cu margini aluminiu Softline, SMIT


  Panou cu litere 40 X 60 cm din cauciuc cu margini aluminiu Softline, SMIT - # Fabricat din cauciuc negru cu margini din aluminiu Softline. # Literele si cifrele pot fi comandate optional in diferite dimensiuni.

Vezi Tabla alba magnetica cu 5 suprafete, 90 x 120 cm, profil aluminiu RC, SMIT in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL