Direct la continutul paginii »

Suport pentru taiat Olfa CM-A3, 430 x 300 mmGalerie foto

Suprafața se „vindecă” singură după tăiere. Se poate folosi pe ambele fețe. Pe o parte gradațiile sunt în centimetri, pe cealaltă în inchi.
Dimensiuni: 430 mm x 300 mm x 2,0 mm

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

20
 1. Lame de schimb Olfa AB-10S


  Lame de schimb Olfa AB-10S - Standard-duty, oțel inoxidabil, pachet 10 lame cu 13 segmente.

 2. Lame de schimb Olfa ASB-10


  Lame de schimb Olfa ASB-10 - Pentru modelele: S, 180-BLACK, A, A-2, A-3, A-5, PA-2, 300, SVR-1, SVR-2, NA-1

 3. Lame de schimb Olfa LB-10B


  Lame de schimb Olfa LB-10B - Heavy-duty, 10 lame cu 8 segmenți. Ambalate în blister.

 4. Cutit cu lama circulara Olfa RTY-2/G


  Cutit cu lama circulara Olfa RTY-2/G - Primul model cu lamă circulară de 45 mm, dezvoltat de către OLFA în anul 1979, cu un înveliș de protecție care acoperă tăișul și mâner ergonomic. Se utilizează de asemenea la tăierea materialelor textile.

 5. Cutit cu lama circulara Olfa RTY-3/G


  Cutit cu lama circulara Olfa RTY-3/G - Unealta de tăiat OLFA cu lamă circulară de 60 mm. Construcția ergonomică asigură o prindere comodă și utilizare ușoară.

 6. Cutit pentru decoratii Olfa TK-4


  Cutit pentru decoratii Olfa TK-4 - Cuțit de dimensiuni mici, cu lamă din oțel inoxidabil. Se comercializează în seturi de 4 culori (rosu, gri, alb și galben).

Vezi Suport pentru taiat Olfa CM-A3, 430 x 300 mm in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL