Direct la continutul paginii »

Sticky Jet WO - Folie adeziva alba opaca lucioasa pentru inprimante ink-jetGalerie foto

Folie ink-jet adezivă, albă opacă, lucioasă, cu suport de hârtie. Se imprimă cu majoritatea imprimantelor ink-jet (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox etc...).
Înainte de imprimare trebuie ferită de umezeală și amprente digitale. După imprimare se recomandă un timp de uscare (naturală) de cel puțin 10 minute.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

32
 1. Adhesive F WO - Folie adeziva alba opaca pentru copiatoare/imprimante laser monocrome


  Adhesive F WO - Folie adeziva alba opaca pentru copiatoare/imprimante laser monocrome - Folie poliester adezivă albă opacă, cu suport din poliester. Suprafața special tratată a foliei permite o aderență excelentă a tonerului. Se imprimă cu copiatoare și imprimante monocrome. Înainte de imprimare, folia trebuie ferită de umezeală și de amprente digitale.

 2. CLC Adhesive P CL - Folie adeziva incolora pentru copiatoare color


  CLC Adhesive P CL - Folie adeziva incolora pentru copiatoare color - Folie adezivă albă opacă, cu suport din hârtie. Suprafața special tratată a foliei permite o aderență excelentă a tonerului, iar imaginea imprimată are o bună rezistență la apă și UV. Înainte de imprimare, folia trebuie ferită de umezeală și de amprente digitale. Atenție!

 3. CLC Adhesive P WO - Folie adeziva alba pentru copiatoare color


  CLC Adhesive P WO - Folie adeziva alba pentru copiatoare color - Folie adezivă albă opacă, cu suport din hârtie. Suprafața special tratată a foliei permite o aderență excelentă a tonerului, iar imaginea imprimată are o bună rezistență la apă și UV. Înainte de imprimare, folia trebuie ferită de umezeală și de amprente digitale. Atenție!

 4. CLP Adhesive P CL - Folie adeziva incolora pentru copiatoare/imprimante laser color


  CLP Adhesive P CL - Folie adeziva incolora pentru copiatoare/imprimante laser color - Folie adezivă incoloră, perfect transparentă, cu suport din hârtie. Suprafața special tratată a foliei permite o aderență excelentă a tonerului, iar imaginea imprimată are o bună rezistență la apă și UV. Înainte de imprimare, folia trebuie ferită de umezeală și de amprente digitale.

 5. CLP Adhesive P WO - Folie adeziva alba pentru copiatoare/imprimante laser color


  CLP Adhesive P WO - Folie adeziva alba pentru copiatoare/imprimante laser color - Folie adezivă albă, opacă, cu suport din hârtie. Suprafața special tratată a foliei permite o aderență excelentă a tonerului, iar imaginea imprimată are o bună rezistență la apă și UV. Înainte de imprimare, folia trebuie ferită de umezeală și de amprente digitale.

 6. CL Media - Folie adeziva alba/transparenta/aurie/argintie pentru copiatoare/imprimante laser color


  CL Media - Folie adeziva alba/transparenta/aurie/argintie pentru copiatoare/imprimante laser color - O nouă gamă de folii profesionale pentru imprimante/ copiatoare laser color. Folia SPF este un vinil autoadeviz, cu grosimea de 75 microni, cu adeziv pe bază de apă permanent. Culori disponibile: - transparent lucios (SPF 10), - transparent mat (SPF 12), - alb lucios (SPF 20), alb mat ...

Vezi Sticky Jet WO - Folie adeziva alba opaca lucioasa pentru inprimante ink-jet in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL