Direct la continutul paginii »

Set cutite 6 piese lame inox Barton SteelGalerie foto

Set cutite 6 piese lame inox Barton Steel BS-9016 Setul este format din: 5 cutite cu lama din inox si suprafata polimerica non-aderenta: 1 cutitul bucatarului 1 cutit pentru feliat / transat 1 cutit pentru paine 1 cutit multifunctional 1 cutit pentru decojit legume / fructe si 1 suport acrylic. Cu manere placute la atingere si design elegant, cutitele sunt foarte bine ascutite si usoare, reducand din efortul depus de dumneavoastra. Se pot curata in masina de spalat vase.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

ABC PLUS SRLSuntem un magazin prezent in online din 2007, produsele comercializate de noi se bucura de popularitate si calitate. Comericializam produse din urmatoarele categorii: casa si gradina, electronice si electrocasnice, seturi de cadouri si parfumuri, confort, ustensile bucatarie, vase pentru gatit, vase pentru servit, articole menaj, accesorii, periferice, scule si unelte electrice, articole produse premium. Marci comercializate: Wellberg, Fissler, Kuchenprofi, Cilio, VaBene, Esmeyer, Karl ...

5
 1. Roaster din fonta Peterhof, capacitatea 4,5 litri, inductie


  Roaster din fonta Peterhof, capacitatea 4,5 litri, inductie - Roaster din fonta Peterhof PH-15702-32; diametru 32 cm; capacitatea 4,5 litri; material fonta; capac fonta; se poate folosi pe toate tipurile de plite inclusiv cele pe inductie; se poate curata la masina de spalat vase.

 2. Roaster din fonta Peterhof, capacitatea 3,5 litri, inductie


  Roaster din fonta Peterhof, capacitatea 3,5 litri, inductie - Roaster din fonta Peterhof PH-15702-28; diametru 28 cm; capacitatea 3,5 litri; material fonta; capac fonta; se poate folosi pe toate tipurile de plite inclusiv cele pe inductie; se poate curata la masina de spalat vase.

 3. Fier de calcat Magitec, talpa inox, putere 1200W


  Fier de calcat Magitec, talpa inox, putere 1200W - Fier de calcat Magitec SN-3910, putere 1200W, tensiune 230V, frecventa 50Hz, prevazut cu jet de abur vertical, spray apa, setare temperatura, talpa din inox, functie calcare uscata si functie autocuratare, usor de folosit, protectia la supraincalzire, garantie 24 luni.

 4. Fier de calcat Magitec, talpa inox, putere 1200W


  Fier de calcat Magitec, talpa inox, putere 1200W - Fier de calcat Magitec SN-3911, putere 1200W, tensiune 230V, frecventa 50Hz, prevazut cu jet de abur, spray apa, reglaj temperatura, talpa din inox, functie calcare uscata, usor de folosit, protectia la supraincalzire, garantie 24 luni.

 5. Cutit sunca Sharp Line Fissler 87 078 05


  Cutit sunca Sharp Line Fissler 87 078 05 - Cutit sunca Sharp Line Cutit sunca Sharp Line - 21cm.

 6. Cutitul bucatarului Passion Fissler 88 031 20


  Cutitul bucatarului Passion Fissler 88 031 20 - Cutitul bucatarului Passion Modern si practic. Pentru cei care gatesc frecvent si cu pasiune, cu un aspect caracteristic datorita formei curbata a lamei, maner usor rotunjit: acesta este linia Passion. Maner din plastic nealunecos, pentru o manevrare sigura. Cutitul este forjat dintr-o singura bucata de otel ...

Vezi Set cutite 6 piese lame inox Barton Steel in catalogul online de produse al ABC PLUS SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: ABC PLUS SRL