Direct la continutul paginii »

Set ALPINO Crea + TEXTILE - creioane cerateGalerie foto

Set creioane cerate, pentru textile. Nr. creioane: 12. Pentru decorarea diferitelor suprafete textile( sepci, tricouri, tenisi etc.).

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

23
 1. Set ALPINO Crea + METALIX - carioca


  Set ALPINO Crea + METALIX - carioca - Contine 7 carioci pentru orice tip de suprafata. Pentru decorarea pe carton, lemn, sticla, piele, plastic, metal, piatra etc. Se foloseste pe suprafete de culoare inchisa pentru un efect uimitor.

 2. Set ALPINO Crea + DECOR - carioca


  Set ALPINO Crea + DECOR - carioca - Contine 7 carioci pentru orice tip de suprafata. Pentru decorarea pe carton, lemn, sticla, piele, plastic, metal, piatra etc. Carioca permanenta pentru suprafete poroase, poate fi strearsa de pe suprafete netede si usor de spalat de pe maini.

 3. Set ALPINO Crea + TEXTILE - carioca


  Set ALPINO Crea + TEXTILE - carioca - Carioca permanenta cu care se poate se pot decora diverse textile( sepci, tricouri). Culori rezistente chiar si la spalare la masina( pana la 60 grade). 10 culori/set.

 4. Set ALPINO Crea + 3D Paint


  Set ALPINO Crea + 3D Paint - 12 vopsele cu efect 3D pentru desen pe hartie, lemn, piatra etc.

 5. Galeata lipici Glitter Classic, 50 buc/set, ALPINO Crea


  Galeata lipici Glitter Classic, 50 buc/set, ALPINO Crea - Desenele vor straluci cu lipiciul cu sclipici sau cu lipiciul neon. Contine 50 de tuburi culori asortate,in galetusa de plastic.

 6. Set ALPINO Crea + Crystal Paint


  Set ALPINO Crea + Crystal Paint - 12 vopsele cu efect de sticla pentru decorarea suprafetelor neporoase cum ar fi sticla, oglinzi, ferestre, gresie, etc.

Vezi Set ALPINO Crea + TEXTILE - creioane cerate in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL