Direct la continutul paginii »

Servicii cauciucare roti , volante, tamburiGalerie foto

Tamburii de antrenare benzi transportoare se pot cauciuca in orice gama de dimensiuni si duritati, dupa schita sau model.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

SC IKOSAR SRLSC IKOSAR PRODUCE : BANDA TRANSPORTOARE DE UZ GENERAL Benzile transportoare cu insertii textile, de uz general,sunt fabricate intr-o gama diversa de dimensiuni : - latimi : 300 - 1000 mm - grosimi: 4- 14 mm - nr. de insertii: 2-6 - tipul insertiilor: Ep 100,Ep125,Ep160,Ep200,Ep250,Ep 315 . Numarul de insertii,tipul insertiei si grosimea benzii se stabilesc in functie de lungimea tronsonului, tipul si cantitatea materialului transportat. Printr-un sistem de imbinare ...

29
 1. Platforma podet electroizolant mobil


  Platforma podet electroizolant mobil - Platformele electroizolante mobile se fabrica in doua tipodimensiuni: •730mm x 730mm x 100mm (L x l x h) •550mm x 550 mm x 100 mm. Stoc permanent.

 2. Platforme electroizolante mobile


  Platforme electroizolante mobile - Platformele electroizolante mobile sunt utilizate ca mijloc de protectie impotriva electrocutarii, la instalatii electrice de JT,MT,IT , interioare si exterioare. Se utilizeaza in asociere cu alte echipamente de protectie ( manusi , cizme electroizolante,etc.)

 3. Placi cauciuc deszapezire


  Placi cauciuc deszapezire - Dimensiuni: • latimi: 200 si 250 mm sau dupa comanda; • grosimi: 30 si 40 mm sau dupa comanda; • lungimi diverse dupa solicitarea clientului Livrare din stoc.

 4. Lame cauciuc deszapezire


  Lame cauciuc deszapezire - Cutitele razuitor sunt placi din cauciuc cu insertii textile sau metalice, ce sunt montate in partea inferioara a lamei sau a plugului de zapada, fiind element de uzura, acesta venind in contact cu partea carosabila pentru inlaturarea zapezii de pe carosabil. Stoc permanent.

 5. Imbinari si reparatii benzi transportoare


  Imbinari si reparatii benzi transportoare - Firma noastra dispune de doua echipe mobile de vulcanizatori pentru interventii (imbinari benzi , reparatii benzi, cauciucare tamburi )la fata locului.

 6. Garnituri depanusatoare porumb


  Garnituri depanusatoare porumb - In cadrul firmei se executa multiple tipuri de garnituri, cu diverse destinatii din diferite amestecuri de cauciuc: - depanusatoare de porumb, cuplaje, bucse, tampoane, mansoane, inele, chedere, etc.

Vezi Servicii cauciucare roti , volante, tamburi in catalogul online de produse al SC IKOSAR SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: SC IKOSAR SRL