Direct la continutul paginii »

Servetele umede pentru curatare table albe pentru scris, 100/tub, DATA FLASHGalerie foto

# Contine: Dispenser cu 100 de servetele umede. # Servetele umede pentru curatarea rapida a tablelor magnetice. # Curatati bine tabla magnetica si indepartati lichidul ramas cu un servetel uscat (de preferat DF-1813).

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

7
 1. Servetele umede pentru curatare suprafete din plastic, 100/tub, DATA FLASH


  Servetele umede pentru curatare suprafete din plastic, 100/tub, DATA FLASH - # Contine: Dispenser cu 100 servetele umede. # Servetel umed pentru curatarea carcaselor de calculator, tastaturi si echipament EDP. # Stergeti suprafata bine.

 2. CD-ROM cleaner, DATA FLASH


  CD-ROM cleaner, DATA FLASH - # Contine: CD de curatare cu program cu imagine si sunet- animat.. # CD-ul de curatare cu perii antistatice curata praful, asigurand buna functionare a CD-ROM-ului. # Protejeaza si ingrijeste unitatile de DVD si CD.# Asigura o durata lunga de viata si creste viteza de citire. # Pentru a curata unitatea CD/DVD, ...

 3. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia platin chrome - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia platin chrome - penita aurita 14kt - # Corp metalic gri argintiu cu lacuire mata, cu accesorii cromate. # Pix cu mecanism de actionare prin rotire.

 4. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia deep black chrome - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia deep black chrome - penita aurita 14kt - # Corp metalic cu lacuire mata, cu accesorii cromate. # Pix cu mecanism de actionare prin rotire.

 5. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence - Rome black white - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence - Rome black white - penita aurita 14kt - # Corp metalic cu lacuire si design in forma de tabla de sah, alb negru.

 6. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence - Rome black chrome - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence - Rome black chrome - penita aurita 14kt - #Corp metalic cu lacuire si design in forma de tabla de sah.

Vezi Servetele umede pentru curatare table albe pentru scris, 100/tub, DATA FLASH in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL