Direct la continutul paginii »

Saltea Cumulus

Saltea Cumulus

Este o saltea inalta, cu un miez de o duritate medie si insertii de spuma Memory. Salteaua este formata din 7 zone, care distribuie in mod egal greutatea corporala si sustin cele mai importante zone ale corpului, relaxand sistemul muscular.

Principalul avantaj al saltelei sunt insertiile de spuma Memory, un material care se adapteaza perfect formei corpului. Pentru ca e sensibil la temperatura, se dilata si devine mai confortabil in contact cu caldura corpului. Cand stai intins pe pat, partile corpului incep sa faca presiuni asupra fetei saltelei, ceea ce o incalzeste si o face moale si in acest fel corpul isi gaseste pozitia optima. Astfel, vei avea o saltea anatomica si ortopedica, iar husa detasabila cu fermoar pe 3 laturi are o banda de aerisire si patru manere ce faciliteaza manevrarea saltelei, ce poate fi aleasa dintre mai multe variante de textile (stress free, antialergic, aloevera, bamboo) in functie de nevoile clientului, sporeste luxul.

Aceasta saltea inalta, cu un miez de o duritate medie si insertii de spuma Memory, sensibila la variatii de temperatura, este recomandata celor care vor sa doarma excelent intr-un confort maxim. Cei 18 centimetri ai saltelei provin dintr-o combinatie de spuma clasica N3038 (densitate 30/duritate 38) si spuma Memory (densitate 50/duritate 25) si ajuta la odihna totala a unui corp obosit, relaxand sistemul muscular.

Salteaua este formata din 7 zone, care distribuie in mod egal greutatea corporala pe intreaga suprafata a ei. Astfel, vei avea o saltea anatomica si ortopedica pentru corpul tau. Zonele sunt distribuite pe intreg corpul, mai exact la cap, gat si umeri,lombar, pelvis si solduri, picioare, glezne si calcaie, pentru a sustine cele mai importante parti ale corpului. Din moment ce aceste zone sprijina corpul, coloana este relaxata si neexpusa niciunei presiuni in timpul somnului, iar spuma Memory se adapteaza perfect curbelor corpului si ofera suport optim acestuia.

Principalul avantaj al saltelei sunt insertiile de spuma Memory, un material care se adapteaza perfect formei corpului. Pentru ca e sensibil la temperatura, se dilata si devine mai confortabil in contact cu caldura corpului. Cand stai intins pe pat, partile corpului incep sa faca presiuni asupra fetei saltelei, ceea ce o incalzeste si o face moale. In acest fel, corpul isi gaseste pozitia optima. Din moment ce spuma Memory ofera senzatia de plutire, vei dormi fara sa te mai intorci de pe o parte pe alta, un somn profund si linistit. In general, spuma Memory retine formele corpului si se adapteaza acestuia de fiecare data, chiar daca te intorci de pe o parte pe alta in timpul somnului. Cand te ridici din pat, spuma revine la forma initiala.

Husa saltelei este confectionata din textil Charlotte matlasat pe linii frante paralele cu vatelina de 450 g/mp si TNT 15g/mp. Pe partea laterala a husei s-a aplicat o banda aerisitoare pe toata circumferinta cu inaltimea de 10 cm. Husa este prevazuta cu un fermoar pe 3 laturi ale saltelei.

Transport GRATUIT in Bucuresti
Garantie: 120 luni   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Brand Total Solutions SRL

Vizualizare profil companie: Brand Total Solutions SRL


Resurse web Saltea Cumulus

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
86