Direct la continutul paginii »

Rulouri de exterior PVCGalerie foto

Sistemul de rulouri din PVC diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete. Aceste sisteme ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte.

Rulourile exterioare din PVC au si un important rol estetic pentru ferestre. In oferta noastra veti putea gasi o gama larga de culori. La cerere, rulourile exterioare pentru ferestre pot fi insotite de plasa antiinsecte (tip rulou) si pot fi realizate avand un sistem de actionare cu snur sau cu banda.

Firma noastra va ofera 2 sisteme de rulouri de exterior din PVC:

- Rulou exterior PVC ECONOMIC – un sistem accesibil tuturor buzunarelor, pastrand aceleasi proprietati practice si functionale ce le poate oferi un rulou de exterior.
Date tehnice: toc si capac din tabla zincata vopsita in camp electrostatic, ghidaj Maxi (lat) din PVC fara perie, lamele din PVC, ax de actionare din PVC, sistem de actionare fara rulmenti, lamela inchidere din PVC, blocator cilindric exterior.
- Rulou exterior PVC SUPERIOR – un sistem mai performant, ce ofera mai multe avantaje: actionare mai silentioasa, durata de viata mai mare.
Date tehnice: toc din tabla zincata vopsita in camp electrostatic, capac Aluminiu, sistem acionare cu rulmenti, ghidaj PVC Mini (ingust) cu perie pe interior, lamele PVC, ax din fier, lamela inchidere din Aluminiu, blocator ascuns.

Oferim o gama larga de nuante (doar pentru covorul de lamele), carcasa si ghidajele fiind doar in versiunea alba si maro.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Wind Decor SRLFirma Wind Decor, reprezentant DiMax Group, are ca obiect principal de activitate: • importul si distributia de materiale si componente pentru jaluzele verticale, rolete de interior si exterior; • producerea si comercializarea de: 1. Jaluzele verticale, lamele de 127 si 89mm, gama variata de modele si culori; 2. Rolete de interior, sistem casetat cu ghidaje laterale, si sistemul standard, fara caseta; 3. Jaluzele multifactura, solutie inovatoare de jaluzele verticale, create din ...

720
 1. Jaluzele si rolete pictate/personalizate


  Jaluzele si rolete pictate/personalizate - Aceste jaluzele SI rolete se executa la comanda, fiind ulitizata ca model orice imagine solicitata de client (sigle de firme, peisaje etc.).

 2. Jaluzele multifactura/perdele


  Jaluzele multifactura/perdele - - Considerati ca jaluzelele verticale sunt deja demodate? - Credeti ca jaluzelele verticale sunt destinate doar pentru birouri si oficii? Firma Wind Decor vine in ajutor cu o solutie inovatoare si originala - JALUZELE MULTIFACTURA - o solutie creata anume pentru a distruge acest stereotip. Acest produs ...

 3. Tamplarie PVC


  Tamplarie PVC - Usi si ferestre din pvc, profil gealan si terraplast, feronerie roto. certificare europeana.

 4. Rulouri de exterior Aluminiu


  Rulouri de exterior Aluminiu - Producem si distribuim in toata tara rulouri de exterior din aluminiu aplicate si suprapuse. Oferim conditii avantajoase de colaborare!

 5. Rolete textile de interior


  Rolete textile de interior - Roletele de interior cu/fara caseta au functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara caminului dvs. Umbrirea poate fi partiala, prin folosirea materialelor semitransparente, care filtreaza lumina solara, si totala, prin folosirea textilelor black-out (100% opace). ...

 6. Jaluzele verticale


  Jaluzele verticale - Jaluzelele verticale realizate de firma noastra sunt produse din componente de inalta calitate ce le asigura fiabilitate si exploatare indelungata, fiind modelate dupa dorintele si gustul dumneavoastra. Lamelele textile au tesaturi fine, moderne sau clasice, intr-o varietate larga de culori, adaptabile ...

Vizualizare profil companie: Wind Decor SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: pvc; rulouri de exterior;