Direct la continutul paginii »

Rama foto cu cruce argintGalerie foto

Aceasta rama foto eleganta poate fi un cadou deosebit oferit cu ocazia botezului. Rama este alba si are aplicata pe ea o cruce placata cu argint.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Bebestil.ro - Special Bebe SRLMagazinul ofera articole pentru bebelusi si copii pana in 3 ani, provenite de la mari producatori si distribuitori din Marea Britanie. Aici puteti gasi: haine bebelusi: body-uri, pijamale, seturi cadou, rochite elegante, costumase baietei realizate in stil britanic haine din bumbac organic, pentru pielea sensibila a bebelusilor: body-uri, pijamale, seturi cadou frantuzesti haine personalizate, cu mesaje haioase, marca Dirty Fingers – UK haine botez marca PEX - UK ...

17
 1. Album foto botez cu cruce si fundita roz


  Album foto botez cu cruce si fundita roz - Acest album foto poate fi oferit cu ocazia botezului unei fetite. Coperta este alba si are aplicate pe ea o rochita de botez cu o cruciulita si o fundita roz. Este un cadou deosebit, rafinat, in care pot fi pastrate amintirile acestui eveniment atat de important care este botezul!

 2. Album foto botez cu cruce si fundita bleu


  Album foto botez cu cruce si fundita bleu - Acest album foto poate fi oferit cu ocazia botezului unui baietel. Coperta este alba si are aplicate pe ea un costumas de botez pentru baietei cu o cruciulita si o fundita bleu. Este un cadou deosebit, rafinat, in care pot fi pastrate amintirile acestui eveniment atat de important cum este botezul!

 3. Body \\\\


  Body \\\\ - Acest body este cu maneca scurta si este disponibil in 2 culori: roz si bleu. Este produs de firma Dirty Fingers - UK, firma cu renume in Marea Britanie. Este disponibil in marimile: 3 - 6 luni, 6 - 12 luni si 12 - 18 luni. Compozitia: 100& bumbac.  

 4. Body Damn I\\\\\\\'m cute


  Body Damn I\\\\\\\'m cute - Acest body este cu maneca scurta si este disponibil in 2 culori: roz si bleu. Este produs de firma Dirty Fingers - UK, firma cu renume in Marea Britanie! Marimile disponibile sunt: 3 - 6 luni, 6 - 12 luni si 12 - 18 luni. Compozitia: 100% bumbac.  

 5. Body Prima mea vacanta


  Body Prima mea vacanta - Acest body "Prima mea vacanta" este cu maneca scurta, fiind disponibil in 2 culori: roz si bleu. Marimile disponibile sunt 3 - 6 luni, 6 - 12 luni, 12 - 18 luni. Produsul are marca Dirty Fingers, o marca cu renume in Marea Britanie. Compozitia: 100% bumbac.  

 6. Body Dorm pentru ca esti plictisitor


  Body Dorm pentru ca esti plictisitor - Acest body "Dorm pentru ca esti plictisitor" este cu maneca scurta, fiind disponibil in 2 culori: roz si bleu. Marimile disponibile sunt 3 - 6 luni, 6 - 12 luni si 12 - 18 luni. Produsul are marca Dirty Fingers, o marca cu renume din Marea Britanie! Compozitia: 100% ...

Vezi Rama foto cu cruce argint in catalogul online de produse al Bebestil.ro - Special Bebe SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Bebestil.ro - Special Bebe SRL