Direct la continutul paginii »

PORSCHE 911 CARRERA


Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MWS Internet Design SRLMagazin jucarii copii | comanda online cele mai noi jucarii pentru copii Jucariile vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii cu Urgent Curier sau TNT. Costul livrării prin curier rapid pentru toate localitațile de pe teritoriul României este de 19 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 20 Kg. Comenzile cu ...

9
 1. DODGE VIPER SRT-10


  DODGE VIPER SRT-10 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 2. LAMBORGHINI MURCIELAGO 1:24


  LAMBORGHINI MURCIELAGO 1:24 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 3. Freelander Carabinieri


  Freelander Carabinieri - Macheta auto la scara 1:24. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic; se pot deschide usile si capota. Modelul are sasiu detaliat.

 4. Mercedes Benz 300 SL


  Mercedes Benz 300 SL - Mercedes Benz 300 SL. Macheta auto la scara 1:24 Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. Recomandat copiilor cu varsta : peste 3 ani

 5. BMW Z4 1:24


  BMW Z4 1:24 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 6. BMW X5


  BMW X5 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

Vezi PORSCHE 911 CARRERA in catalogul online de produse al MWS Internet Design SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: MWS Internet Design SRL