Direct la continutul paginii »

Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - roz neon/galben neonGalerie foto

# Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

23
 1. Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - negru/culori curcubeu


  Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - negru/culori curcubeu - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

 2. Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - roz


  Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - roz - # Confectionata din polypropilena care nu se rupe. # Delicata pentru piele. # Dimensiune: 260 x 26 mm.# Include etichete pentru personalizare. # Ambalare: 120 buc./set.

 3. Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - galben


  Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - galben - # Confectionata din polypropilena care nu se rupe. # Delicata pentru piele. # Dimensiune: 260 x 26 mm.# Include etichete pentru personalizare. # Ambalare: 120 buc./set.

 4. Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - verde


  Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - verde - # Confectionata din polypropilena care nu se rupe. # Delicata pentru piele. # Dimensiune: 260 x 26 mm.# Include etichete pentru personalizare. # Ambalare: 120 buc./set.

 5. Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - albastru


  Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - albastru - # Confectionata din polypropilena care nu se rupe. # Delicata pentru piele. # Dimensiune: 260 x 26 mm.# Include etichete pentru personalizare. # Ambalare: 120 buc./set.

 6. CANON PHOTO PSSX130ISSI 12.1MP SILVER


  CANON PHOTO PSSX130ISSI 12.1MP SILVER - Image sensor type: 1/2.3 type CCDEffective Pixels: Approx. 12.1MImage Processor type: DIGIC 4 with iSAPS technologyLens Focal Length: 5.0 - 60.0 mm (35 mm equivalent: 28-336 mm)Zoom: Optical 12x. Digital Approx. 4x (with Digital Tele-Converter Approx. 1.4x or 2.3x and Safety Zoom), Combined Approx. ...

Vezi Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - roz neon/galben neon in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL