Direct la continutul paginii »

O poveste minunataGalerie foto

O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.

O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, doua tablouri de 20 x 12cm.

Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 8 cm, 30 x 20 cm etc.

Termen de executie: pana la 10 zile.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

15
 1. Povestea ceaiului


  Povestea ceaiului - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj: un excelent cadou pentru o prietena sau pentru casa noua etc.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 30 x 12cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 25 x 8 cm ...

 2. Cadou pentru nou nascut


  Cadou pentru nou nascut - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 28 x 20cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 14 x 10 cm, 20 x 15 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 3. Povestea bicicletei fluierate


  Povestea bicicletei fluierate - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 25 x 30cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 15 cm, 8 x 12 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 4. Lectia de frumusete


  Lectia de frumusete - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 25 x 20cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 8 cm, 20 x 15 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 5. Tee time


  Tee time - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 11 x 11cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 15 x 15 cm, 20 x 20 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 6. A fost odata


  A fost odata - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 15 x 20cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 15 cm, 8 x 12, 20 x25 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

Vezi O poveste minunata in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL