Direct la continutul paginii »

Multifunctional Canon PIXMA MG4150Galerie foto

PIXMA MG4150 este o multifunctionala compacta, eleganta, cu imprimare automata fata-verso si Wi-Fi. Aceasta ofera imprimare, copiere si scanare de inalta calitate, rapid si eficient. Design compact cu FastFront.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

28
 1. Multifunctional HP LaserJet Pro 400 M475DN


  Multifunctional HP LaserJet Pro 400 M475DN - Cresteti productivitatea si obtineti eficienta: imprimati, scanatisimplu direct catre e-mail, copiati si lucrati cu faxul cu un echipament MFP laser color conectat la Web. Produceti la sediu documentecolor fata-verso de calitate profesionala si imprimati practic de oriunde cu HP ePrint.

 2. Multifunctional Canon PIXMA MX895


  Multifunctional Canon PIXMA MX895 - PIXMA MX895 beneficiaza de materiale imprimate de cea mai inalta calitate cu aceasta multifunctionala. Alaturi de conectivitatea la retea si Wi-Fi si de legatura PIXMA Cloud, acest dispozitiv ofera de asemenea func#355;ii de imprimare fata-verso, copiere, fax si scanare.

 3. Multifunctional Canon PIXMA MX715


  Multifunctional Canon PIXMA MX715 - PIXMA MX715 beneficiaza de documente si fotografii imprimate de cea mai inalta calitate cu aceasta multifunctionala. Alaturi de conectivitatea la retea si Wi-Fi, acest dispozitiv ofera, de asemenea functii de imprimare fata-verso, copiere, fax si scanare.

 4. Multifunctional HP LaserJet PRO 400 M475DW


  Multifunctional HP LaserJet PRO 400 M475DW - Crestesi productivitatea si obtineti eficienta: imprimati, scanatisimplu direct catre e-mail, copiati si lucrati cu faxul cu un echipament MFP laser color conectat la Web. Produceti la sediu documentecolor fata-verso de calitate profesionala si imprimati practic de oriunde cu HP ePrint.

 5. Multifunctional Canon PIXMA MX515


  Multifunctional Canon PIXMA MX515 - Cu multifunctionala PIXMA MX515, puteti beneficia oriunde de capacitatile sale polivalente. Functhorn;iile integrate Wi-Fi, Ethernet si de manevrare a hartiei cu ajutorul alimentatorului automat de documente, precum si imprimarea fata/verso, fac din aceasta alegerea ideala pentru biroul dvs. de acasa.

 6. Imprimanta laser alb-negru HP LaserJet Enterprise 600 M602N


  Imprimanta laser alb-negru HP LaserJet Enterprise 600 M602N - Partajati aceasta imprimanta HP LaserJet premium cu grupuri de lucru pentru a reduce costurile si a imbunatati productivitatea. Faceti fata cerintelor de imprimare zilnice, influentati conduitele de imprimare si controlati accesul imprimantei prin politici de imprimare particularizate si prin imprimarea securizata.

Vezi Multifunctional Canon PIXMA MG4150 in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL