Direct la continutul paginii »

Masina contur ZEROGalerie foto

Masina de contur si tuns ZERO cu acumulator. Bateria de tip NI-Mh, garanteaza o folosire indelungata a masinii de tuns. Motor silentios. Corespunde normelor europene in vigoare: CE Rohs.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Diart Mp SRLSocietatea noastra DIART PROFESSIONAL este importator si distribuitor al celui mai mare concern de producatori din EUROPA. Obiectivul nostru principal este de a identifica nevoile colaboratorilor nostrii si de a le pune la dispozitie in permanenta o gama variata de produse si accesorii pentru profesionisti.  

40
 1. KIT inlocuire trusa prim ajutor


  KIT inlocuire trusa prim ajutor - Setul de componente pentru trusa sanitara de prim ajutor este destinata prelungirii termenului de valabilitate cu inca 24 luni. Componentele trusei care au termen de valabilitate expirat se inlocuiesc cu componentele din kit, pastrandu-se in interiorul trusei noile componente si eticheta pe care este inscriptionata ...

 2. Trusa Prim Ajutor Mare


  Trusa Prim Ajutor Mare - Trusa medicala de perete avizata de Ministerul Sanatatii si al Familiei conform ORDIN nr 427 din 14 iunie 2002. Trusele sanitare de acordare a primului ajutor sunt obligatorii de oricine desfasoara una din urmatoarele activitati: 1. Activitati industriale, agricole si de prestari de servicii (saloane ...

 3. Pieptene tuns metalic - aluminiu


  Pieptene tuns metalic - aluminiu - Pieptene pentru frizerie din aluminiu cu dimensiunea de 17 cm. Se poate steriliza.

 4. Set Piaptane Student


  Set Piaptane Student - Set de 10 piaptane asortate (pt tuns, coafat, tapat...) ideale oricarui frizer sau pentru studentii la cursurile de coafura-frizerie.

 5. Foarfeca de tuns 6.5`` Satin Blue


  Foarfeca de tuns 6.5`` Satin Blue - Foarfeca profesionala de tuns, ideala pt studentii la cursuri de coafura si nu numai. Are un design atractiv, ergonomic si este din material inoxidabil. Dimensiuni: 6.5\'\' = 17cm.

 6. Foarfeca de tuns 5.5`` Satin Blue


  Foarfeca de tuns 5.5`` Satin Blue - Foarfeca profesionala de tuns, ideala pt studentii la cursuri de coafura si nu numai. Are un design atractiv, ergonomic si este din material inoxidabil. Dimensiuni: 5,5\'\' = 14cm.

Vizualizare profil companie: Diart Mp SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: prod pt coafat masina de contur cu pret; masina de contur focsani; oferta masina tuns contur; masina contur zero; masina contur pt.tuns; masina pentru contur frizerie; masini de contur zero;