Direct la continutul paginii »

MASERATI TROFEO


Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MWS Internet Design SRLMagazin jucarii copii | comanda online cele mai noi jucarii pentru copii Jucariile vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii cu Urgent Curier sau TNT. Costul livrării prin curier rapid pentru toate localitațile de pe teritoriul României este de 19 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 20 Kg. Comenzile cu ...

14
 1. RENAULT ALPINE A110 1600S


  RENAULT ALPINE A110 1600S - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 2. Lamborghini Diablo


  Lamborghini Diablo - Lamborghini Diablo. Macheta auto la scara 1:24. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. Recomandat copiilor cu varsta : peste 3 ani

 3. PORSCHE GT 3


  PORSCHE GT 3 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 4. PORSCHE 911 CARRERA


  PORSCHE 911 CARRERA - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 5. DODGE VIPER SRT-10


  DODGE VIPER SRT-10 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 6. LAMBORGHINI MURCIELAGO 1:24


  LAMBORGHINI MURCIELAGO 1:24 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

Vezi MASERATI TROFEO in catalogul online de produse al MWS Internet Design SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: MWS Internet Design SRL