Direct la continutul paginii »

Mapa din piele pentru conferinte, A4, cu inele, fermoar, DIPLOMAT - neagraGalerie foto

# Confectionata din piele neagra. # Prevazuta cu buzunar cu fermoar pentru documente, buzunar pentru blocnotes, suport pentru instrumente de scris, 4 inele de caiet mecanic. # Inchidere cu fermoar.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

6
 1. Port card din piele DIPLOMAT


  Port card din piele DIPLOMAT - # Confectionat din piele neagra. # Prevazut cu buzunare pentru carduri si buzunar cu fereastra.

 2. Portofel din piele DIPLOMAT


  Portofel din piele DIPLOMAT - # Confectionat din piele neagra. # Prevazut cu 9 buzunare pentru carduri, buzunar cu fermoar, buzunar pentru ID card.

 3. Pix de lux DIPLOMAT Excellence A - guilloch stripes chrome


  Pix de lux DIPLOMAT Excellence A - guilloch stripes chrome - # Corp metalic cromat. # Pix cu mecanism de deschidere prin rotire.

 4. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - guilloch stripes chrome - penita otel inoxidabil


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - guilloch stripes chrome - penita otel inoxidabil - # Corp metalic cromat. # Penita gravata din otel inoxidabil.

 5. Pix de lux DIPLOMAT Excellence A - carya chrome black


  Pix de lux DIPLOMAT Excellence A - carya chrome black - # Corp metalic, accesorii cromate. # Pix cu mecanism de deschidere prin rotire.

 6. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - carya chrome black - penita otel inoxidabil


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - carya chrome black - penita otel inoxidabil - # Corp metalic, accesorii cromate. # Penita gravata din otel inoxidabil.

Vezi Mapa din piele pentru conferinte, A4, cu inele, fermoar, DIPLOMAT - neagra in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL