Direct la continutul paginii »

Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - negruGalerie foto

Confectionata din carton color 390g/mp.
Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.
Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.
Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.
Culoare: negru .
Ambalare: 50 buc/set.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - rosu


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - rosu - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare :rosu.Ambalare: 50 buc/set.

 2. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - galben


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - galben - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: galben.Ambalare: 50 buc/set.

 3. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - verde


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - verde - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: verde.Ambalare: 50 buc/set.

 4. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - portocaliu


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - portocaliu - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: portocaliu .Ambalare: 50 buc/set.

 5. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - bleu


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - bleu - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: bleu.Ambalare: 50 buc/set.

 6. Mapa plastic A4, cu capsa, 60mm latime, ELBA Memphis - albastru


  Mapa plastic A4, cu capsa, 60mm latime, ELBA Memphis - albastru - Mapa plastic A4, cu capsa, 60mm latime, ELBA Memphis - albastruDin polipropilena cu 3 pliuri si inchidere cu capsa.Culoare: albastru.

Vezi Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - negru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL