Direct la continutul paginii »

Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - albastruGalerie foto

Confectionata din carton color 390g/mp.
Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.
Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.
Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.
Culoare: albastru.
Ambalare: 50 buc/set.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

12
 1. Banda adeziva 48mm x 50 y, 43 microni - maro


  Banda adeziva 48mm x 50 y, 43 microni - maro - Ideala pentru ambalare, sigilare sau intarire.Material: PP acrylic.Culoare: maron.Dimensiuni: 48 mm x 50 y.Ambalare : 6 buc./set.

 2. Set 8 creioane HB + 4 creioane gratuite, cu guma, in blister, ALPINO Junior


  Set 8 creioane HB + 4 creioane gratuite, cu guma, in blister, ALPINO Junior - 8 creioane triunghiulare HB + 4 creioane gratuite, cu guma. Ambalare: blister.Curadiera.

 3. Creion cu corp triunghiular, ALPINO Tri


  Creion cu corp triunghiular, ALPINO Tri - Creioane HB, triunghiulare, confortabile si ergonomice. Cu spatiu special pentru personalizare.

 4. Creion cu corp triunghiular Jumbo, ALPINO Trimax


  Creion cu corp triunghiular Jumbo, ALPINO Trimax - Creioane HB, triunghiulare sau triunghiulare jumbo, confortabile si ergonomice. Cu spatiu special pentru personalizare.

 5. Creion mecanic 2mm + set mine 2mm, in blister, ALPINO Maxim


  Creion mecanic 2mm + set mine 2mm, in blister, ALPINO Maxim - Creion mecanic cu mina de 2 mm. Ambalare in blister cu creion mecanic + set 12 mine gratis.

 6. Creion cu guma ALPINO Junior


  Creion cu guma ALPINO Junior - Creioane HB, triunghiulare sau triunghiulare jumbo, confortabile si ergonomice. Cu spatiu special pentru personalizare. Creion cu radiera.

Vezi Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - albastru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL