Direct la continutul paginii »

Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine creionGalerie foto

# Mapa din PVC flexibil pentru birou, cu design atractiv. # Dimensiuni: 44 x 68 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

2
 1. Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine masina


  Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine masina - # Mapa din PVC flexibil pentru birou, cu design atractiv. # Dimensiuni: 44 x 68 cm.

 2. Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine cal


  Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine cal - # Mapa din PVC flexibil pentru birou, cu design atractiv. # Dimensiuni: 44 x 68 cm.

 3. Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - alb


  Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - alb - # Fabricata din cauciuc durabil si din nylon de calitate. # Cu finisaje din metal. # Lungime (scurtata): 95 x 3.5 cm.# Lungime (extinsa la maxim): 149 x 3.4 cm. # Greutate: 0.15 Kg.

 4. Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - gri


  Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - gri - # Fabricata din cauciuc durabil si din nylon de calitate. # Cu finisaje din metal. # Lungime (scurtata): 95 x 3.5 cm.# Lungime (extinsa la maxim): 149 x 3.4 cm. # Greutate: 0.15 Kg.

 5. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia platin matt chrome - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia platin matt chrome - penita aurita 14kt - # Corp metalic gri argintiu cu lacuire mata, cu accesorii cromate. # Pix cu mecanism de actionare prin rotire.

 6. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia deep black matt chrome - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia deep black matt chrome - penita aurita 14kt - # Corp metalic cu lacuire mata, cu accesorii cromate. # Pix cu mecanism de actionare prin rotire.

Vezi Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine creion in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL