Direct la continutul paginii »

Manusi tricotate din poliester albGalerie foto

Manusi tricotate din poliester alb buclat. Varfurile degetelor imersate cu un strat subtire de poliuretan alb. Manseta elastica. Dexteritate foarte buna.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

23
 1. Manusi din bumbac multicolor


  Manusi din bumbac multicolor - Manusi multicolor,Manusi din bumbac multicolor Palma si degetele sunt texturare cu puncte din PVC Marime: 9.5

 2. Manusi material textil cu aplicatii


  Manusi material textil cu aplicatii - Manusi tricotate din poliester si bumbac,Manusi tricotate din poliester/bumbac. Aplicatii punctiforme din PVC/palma si degete. Lungime cca. 25 cm. Aderenta buna la obiecte alunecoase.

 3. Manusi din material textil cu aplicatii


  Manusi din material textil cu aplicatii - Manusi din textil cu aplicatii,Manusi tricotate din poliester/bumbac. Aplicatii punctiforme din PVC/palma si degete. Aderenta buna la obiecte alunecoase.

 4. Manusi tricotate interlock din bumbac


  Manusi tricotate interlock din bumbac - Manusi de protectie chimica,Manusi tricotate interlock din bumbac de culoare neagra. Aplicatii punctiforme din PVC/palma si degete. Fara manseta.

 5. Manusi de protectie din bumbac


  Manusi de protectie din bumbac - Manusi antichimice,Manusi electroizolante,Manusa din bumbac, cu manseta. Lungime cca. 25 cm. Model economic. Pot fi folosite sub manusi antichimice sau electroizolante.

 6. Manusi din material special textil


  Manusi din material special textil - Manusi realizate din poliester 100%. Manseta elastica. Poate fi folosita si ca manusa pentru ceremonii. Asigura confort si dexteritate maxima.

Vezi Manusi tricotate din poliester alb in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency