Direct la continutul paginii »

Manusi protectie antitaiereGalerie foto

Manusi antitaiere,

Manusi realizate din tesatura Dyneema/Lycra. Palma si degetele imersate in poliuretan. Rezistenta mecanica foarte buna. Manusi utilizate in medii uscate. Rezistenta mare la taiere. Dexteritate foarte buna.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

35
 1. Manusi de protectie la taiere


  Manusi de protectie la taiere - Manusi de protectie anti-taiere, Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii Manusi utilizate in medii uscate. Palma si degetele sunt dublate cu piele pentru o rezistenta mai mare la taiere. Manseta lunga elastica. Nu contin silicon.

 2. Manusi rezistente la taiere


  Manusi rezistente la taiere - Manusi de securitate rezistente la taiere, Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii Manusi utilizate in medii uscate. Palma si degetele sunt dublate cu piele pentru o rezistenta mai mare la taiere. Manseta lunga elastica. Nu contin silicon.

 3. Manusi rezistente la taiere


  Manusi rezistente la taiere - Manusi impotriva taierii,Manusi de protectie la taiere,Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii. Manusi utilizate in medii uscate. Manseta lunga elastica. Nu contin silicon.

 4. Manusi hidrofuge din piele


  Manusi hidrofuge din piele - Piele hidrofuga,Manusi din piele hidrofuga. Prezinta intaritura speciala Chainstop pentru blocarea lantului de motofierastrau in caz de accident pe mana stanga. Grosime 1,1 / 1,3 mm. Lungime 30 cm.

 5. Manusi de pompieri


  Manusi de pompieri - Manusi pompieri, Manusi pompier conforme cu normele EN 659. Palma hidrofuga de bovina. Interior dublat cu Kevlar. Manseta elastica pe interior. Lungimea mansetei 15 cm. Posibilitate de strangere a mansetei. Lungime 36 cm.

 6. Manusi de protectie imblanite


  Manusi de protectie imblanite - Manusi imblanite,Manusi protectie imblanite,Manusi speciale imblanite,manusi cu captuseala si blana,Manusi de protectie imblanite. Piele de bovina monocolora. Captusite cu blana sintetica.

Vezi Manusi protectie antitaiere in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency