Direct la continutul paginii »

Manusi pentru protectie neoprenGalerie foto

Manusi dublu protectie neopren,

Manusi destinate utilizarii in conditii grele de lucru timp indelungat. Manusi dublu imersate in neopren, captuseala interioara din bumbac. Rezistenta la caldura de contact 150 0C. Rezistenta buna la frig. Grosime 2,1 mm. Lungime 35 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

11
 1. Manusi produse din nitril


  Manusi produse din nitril - Manusi fabricate din nitril,Manusi fabricate din nitril. Nu contin latex. Lungime 31 cm. Grosime 0,38 mm.

 2. Manusi de unica folosinta din nitril


  Manusi de unica folosinta din nitril - Manusi Nitril,Manusi Unica Folosinta,Manusi nitrilice,de unica folosinta, nesterile,Manusi din nitril,Manusi de unica folosinta din nitril, pudrate. Cutie de 100 de buc. . Grosime 0,12 mm. Lungime 24 cm. Manusi nesterile.

 3. Manusi de unica folosinta din latex


  Manusi de unica folosinta din latex - Manusi Latex. Manusi Unica Folosinta. Manusi din latex, de unica folosinta,Manusi de unica folosinta din latex, pudrate. Cutie de 100 de buc. . Manusi nesterile. Lungime cca. 24 cm.

 4. Manusi din latex pentru uz menajer


  Manusi din latex pentru uz menajer - Manusi pentru uz casnic,Manusi din latex pentru uz menajer. Palma si degetele texturate pentru o aderenta mai buna. Culoare galbena.

 5. Manusi din latex natural


  Manusi din latex natural - Manusi din latex,Manusi din latex natural creponat pe suport din tesatura de bumbac. Confort si flexibilitate exceptionala. Utilizate in industria alimentara, in special in piscicultura. Marimi 7-11.

 6. Manusi antialergice


  Manusi antialergice - Manusi realizate din PVC antialergic,Manusi realizate din PVC, de 32 de cm. Manseta din PVC, de 45 cm. Terminatia mansetei este elastica. Grosime 0,65 mm. Tratament antialergic.

Vezi Manusi pentru protectie neopren in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency