Direct la continutul paginii »

Manusi impotriva taieriiGalerie foto

Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii,

Manseta tricotata din kevlar. Asigura protectia antebratului si a palmii impotriva taierii. Dublura cu piele spalt de bovina. Lungime 36 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

14
 1. Manusi de protectie cu rezistenta la taiere


  Manusi de protectie cu rezistenta la taiere - Manusi speciale cu rezistenta la taiere,Manusi confectionate din Kevlar. Palma si degetele imersate in latex aderent. Forma anatomica. Manseta elastica. Aderenta maxima. Manusi utilizate in medii uscate.

 2. Manusi protectie antitaiere


  Manusi protectie antitaiere - Manusi antitaiere, Manusi realizate din tesatura Dyneema/Lycra. Palma si degetele imersate in poliuretan. Rezistenta mecanica foarte buna. Manusi utilizate in medii uscate. Rezistenta mare la taiere. Dexteritate foarte buna.

 3. Manusi de protectie la taiere


  Manusi de protectie la taiere - Manusi de protectie anti-taiere, Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii Manusi utilizate in medii uscate. Palma si degetele sunt dublate cu piele pentru o rezistenta mai mare la taiere. Manseta lunga elastica. Nu contin silicon.

 4. Manusi rezistente la taiere


  Manusi rezistente la taiere - Manusi de securitate rezistente la taiere, Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii Manusi utilizate in medii uscate. Palma si degetele sunt dublate cu piele pentru o rezistenta mai mare la taiere. Manseta lunga elastica. Nu contin silicon.

 5. Manusi rezistente la taiere


  Manusi rezistente la taiere - Manusi impotriva taierii,Manusi de protectie la taiere,Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii. Manusi utilizate in medii uscate. Manseta lunga elastica. Nu contin silicon.

 6. Manusi hidrofuge din piele


  Manusi hidrofuge din piele - Piele hidrofuga,Manusi din piele hidrofuga. Prezinta intaritura speciala Chainstop pentru blocarea lantului de motofierastrau in caz de accident pe mana stanga. Grosime 1,1 / 1,3 mm. Lungime 30 cm.

Vezi Manusi impotriva taierii in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency