Direct la continutul paginii »

Manusi din material special textilGalerie foto

Manusi realizate din poliester 100%. Manseta elastica. Poate fi folosita si ca manusa pentru ceremonii. Asigura confort si dexteritate maxima.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

13
 1. Manusi anticalorice din Kevlar


  Manusi anticalorice din Kevlar - Manusi anticalorice Kevlar,Manusi anticalorice din Kelvar. Palma si degetele de grosime tripla. Dosul si manseta de grosime dubla. Lungimea mansetei 13 cm.

 2. Manson de protectie


  Manson de protectie - Manson pentru protectie anticalorica,Manson pentru protectia bratului. Manseta elastica. Material bumbac 1050 gr/m2. Lungime 38 cm.

 3. Manusi de protectie anticalorice


  Manusi de protectie anticalorice - Manusi speciale anticalorice,Cusatura puternica. Tesatura din bumbac frottier. Lungime 35 cm.

 4. Manusi anticalorice


  Manusi anticalorice - Manusi de protectie anticalorice,Cusatura puternica. Tesatura din bumbac frottier. Manseta elastica si tricotata. Lungime 27 cm.

 5. Manusi impotriva taierii


  Manusi impotriva taierii - Manusi cu rezistenta maxima impotriva taierii,Manseta tricotata din kevlar. Asigura protectia antebratului si a palmii impotriva taierii. Dublura cu piele spalt de bovina. Lungime 36 cm.

 6. Manusi de protectie cu rezistenta la taiere


  Manusi de protectie cu rezistenta la taiere - Manusi speciale cu rezistenta la taiere,Manusi confectionate din Kevlar. Palma si degetele imersate in latex aderent. Forma anatomica. Manseta elastica. Aderenta maxima. Manusi utilizate in medii uscate.

Vezi Manusi din material special textil in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency