Direct la continutul paginii »

Lumea Graalului, 5 in 1Galerie foto

Pachet de 4 numere din revista Lumea Graalului, a cate 48pagini fiecare, format 210*280mm, alaturi de 1 CD audio gratuit.

CD-ul contine lucrarea In Lumina Adevarului, vol. I. Formatul audio este MP3. Durata totala a discului: 10 ore si 23 minute.

Lumea Graalului - o alternativa la revistele serioase care isi propun sa ofere cunoastere din diferite domenii ale vietii.

Lumea Graalului se ocupa, intr-o forma ce merita a fi citita, cu probleme legate de conceptia asupra lumii, de religie, stiinta si cercetare, medicina si sanatate, dezvoltare si educatie, cunoastere si cultura, evenimente actuale.

Redactia Lumii Graalului se preocupa sa ofere asupra acestor domenii o imagine vasta, unitara, deschizatoare de drumuri pentru epoca actuala si cea viitoare, in care stiinta si credinta se completeaza reciproc si granitele dintre ele sunt depasite.

Lumea Graalului pune pret pe informatia serioasa, obiectiva si ofera prin diversitatea temelor o alternativa la vederile cu accente unilaterale.

Oferta limitata!

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

23
 1. Pahare inima


  Pahare inima - Set de doua pahare cu un design simplu si elegant. Paharele se pot personaliza prin pictura manuala cu numele partenerilor si cu o data semnificativa.Pahare din cristal, 24,2cm inaltime.

 2. Cadou nunta Inimile noastre


  Cadou nunta Inimile noastre - Acest set de sampanie este anume conceput ca un cadou special pentru persoana iubita.Sticla de sampanie este pictata manual. Alaturi, paharele din cristal, pictate manual si inscriptionate cu numele partenerilor.Sampanie Deinhard, 750ml.Timp de livrare: 3 zile de la data lamuririi tuturor ...

 3. Lampa Hurricane


  Lampa Hurricane - Un cadou binevenit: candela cu lumanare, decorativa si eleganta.19cm inaltime.

 4. Statie meteo


  Statie meteo - Hidrometru si termometru de 30cm inaltime si 15cm latime, cu motiv decorativ - un cadou elegant pentru un barbat.Produs momentan indisponibil.

 5. Cadou pentru ea


  Cadou pentru ea - Mesaj personalizat, gravat pe o tablita metalica, pe un suport de sticla - un cadou care creaza emotie pozitiva, bucurie. Un cadou care va fi, cu mandrie, asezat la loc de cinste.Mesajele personalizate sunt excelente cadouri pentru persoane importante din viata dvs. Termen de livrare: 1 zi ...

 6. Misterioasa putere a gandurilor


  Misterioasa putere a gandurilor - Se stie ca actiunile si cuvintele omenesti produc un efect. Putem de exemplu bucura un alt om aducandu-i un dar sau oferindu-i ajutor. Faptele si cuvintele rele actioneaza de asemenea dupa specificul lor. Cum se petrec insa acum lucrurile cu gandurile noastre? Au cumva si ele un efect

Vezi Lumea Graalului, 5 in 1 in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL