Direct la continutul paginii »

Lipici solid, 10 gr., KOALAGalerie foto

Ideal pentru hartie, carton, fotografii si stofa.
Fara solvent, netoxic si lavabil.
Aplicare prin rotire si presare.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

6
 1. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - violet


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - violet - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: violet.Ambalare: 50 buc/set.

 2. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - negru


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - negru - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: negru .Ambalare: 50 buc/set.

 3. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - rosu


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - rosu - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare :rosu.Ambalare: 50 buc/set.

 4. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - galben


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - galben - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: galben.Ambalare: 50 buc/set.

 5. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - verde


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - verde - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: verde.Ambalare: 50 buc/set.

 6. Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - portocaliu


  Mapa carton 390g/mp, cu elastic, ELBA Top File - portocaliu - Confectionata din carton color 390g/mp.Inchidere cu elastic, eticheta pentru personalizare pe cotor.Printat cu culoare pe baza de apa, fara solvent.Se poate extinde cu burduf pana la 40 mm.Culoare: portocaliu .Ambalare: 50 buc/set.

Vezi Lipici solid, 10 gr., KOALA in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL