Direct la continutul paginii »

LINER GRAPHIC 0.1MM NEGRU TIKKY ROTRINGGalerie foto

Linerul Tikky Graphic este un instrument de scris ce utilizeaza tehnologia "free ink", care asigura in mod constant o linie de inalta calitate. Linerul are o zona transparenta care arata cantitatea de tus ramasa in rezervor. Ideal pentru desen tehnic. Tusul negru este rezistent la apa si se usuca repede. Varful este incastrat in metal. Este folosit pentru scriere zilnica si pentru desene specifice arhitecturii.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

10
 1. ISIS PROIECTARE PROFESIONAL ROTRING


  ISIS PROIECTARE PROFESIONAL ROTRING - Dispozitiv isis profesional. Confectionat din material plastic transparent, cu cap rotativ din plastic. Rotatie 15 grade , cu clichet de reglare.

 2. ECHER PROFESIONAL 32CM CENTRO ROTRING


  ECHER PROFESIONAL 32CM CENTRO ROTRING - Echer fabricat din plastic de cea mai buna calitate, ce confera o vizibilitate sporita, iar unitatile de masura sunt embosate foarte precis. Raportor integrat cu unghiuri de la 1 la 180 grade. Ipotenuza masoara 320 mm, din care 300 mm cu gradatie in pasi de cate 1 mm.

 3. ECHER PROFESIONAL 25CM CENTRO ROTRING


  ECHER PROFESIONAL 25CM CENTRO ROTRING - Echer fabricat din plastic de cea mai buna calitate, ce confera o vizibilitate sporita, iar unitatile de masura sunt embosate foarte precis. Raportor integrat cu unghiuri de la 1 la 180 grade. Ipotenuza masoara 250 mm, din care 220 mm cu gradatie in pasi de cate 1 mm.

 4. ECHER 45GRADE 250MM ORANGE CONTRAST ROTRING


  ECHER 45GRADE 250MM ORANGE CONTRAST ROTRING - Echere din plastic transparent. Margine de trasare si scala milimetrica.

 5. CREION MECANIC 0.5MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING


  CREION MECANIC 0.5MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING - Creion mecanic pentru desen si scriere. Corp metalic, robust, zona grip ergonomica. Radiera incorporata.

 6. CREION MECANIC 0.35MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING


  CREION MECANIC 0.35MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

Vezi LINER GRAPHIC 0.1MM NEGRU TIKKY ROTRING in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL