Direct la continutul paginii »

LINER 0.8MM VERDE BROADPEN 1554 FABER-CASTELLGalerie foto

Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Contine un volum mare de cerneala pe baza de apa. Varf 0.8 mm. Disponibil in 9 culori de cerneala. Potrivit pentru scrierea documentelor. Corp in culori atractive.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

17
 1. LINER 0.8MM TURCOAZ BROADPEN 1554 FABER-CASTELL


  LINER 0.8MM TURCOAZ BROADPEN 1554 FABER-CASTELL - Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Contine un volum mare de cerneala pe baza de apa. Varf 0.8 mm. Disponibil in 9 culori de cerneala. Potrivit pentru scrierea documentelor. Corp in culori atractive.

 2. LINER 0.8MM ROZ BROADPEN 1554 FABER-CASTELL


  LINER 0.8MM ROZ BROADPEN 1554 FABER-CASTELL - Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Contine un volum mare de cerneala pe baza de apa. Varf 0.8 mm. Disponibil in 9 culori de cerneala. Potrivit pentru scrierea documentelor. Corp in culori atractive.

 3. LINER 0.8MM ROSU BROADPEN 1554 FABER-CASTELL


  LINER 0.8MM ROSU BROADPEN 1554 FABER-CASTELL - Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Contine un volum mare de cerneala pe baza de apa. Varf 0.8 mm. Disponibil in 9 culori de cerneala. Potrivit pentru scrierea documentelor. Corp in culori atractive.

 4. LINER 0.8MM PORTOCALIU BROADPEN 1554 FABER-CASTELL


  LINER 0.8MM PORTOCALIU BROADPEN 1554 FABER-CASTELL - Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Contine un volum mare de cerneala pe baza de apa. Varf 0.8 mm. Disponibil in 9 culori de cerneala. Potrivit pentru scrierea documentelor. Corp in culori atractive.

 5. LINER 0.8MM NEGRU BROADPEN 1554 FABER-CASTELL


  LINER 0.8MM NEGRU BROADPEN 1554 FABER-CASTELL - Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Contine un volum mare de cerneala pe baza de apa. Varf 0.8 mm. Disponibil in 9 culori de cerneala. Potrivit pentru scrierea documentelor. Corp in culori atractive.

 6. LINER 0.8MM MARO BROADPEN 1554 FABER-CASTELL


  LINER 0.8MM MARO BROADPEN 1554 FABER-CASTELL - Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Contine un volum mare de cerneala pe baza de apa. Varf 0.8 mm. Disponibil in 9 culori de cerneala. Potrivit pentru scrierea documentelor. Corp in culori atractive.

Vezi LINER 0.8MM VERDE BROADPEN 1554 FABER-CASTELL in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL