Direct la continutul paginii »

Liner 0,8mm, SCHNEIDER Xpress - negruGalerie foto

# Corp din rubber grip si clip din metal. # Extremitatile in culoarea scrierii. # Scriere comfortabila datorita corpului integral din rubber grip si curgerii usoare a cernelii.# Poate fi lasat fara capac 2-3 zile fara sa se usuce cerneala. # Varf : 0,8 mm. # Ambalare : 10 buc/cutie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

6
 1. Roller cu cartus, cu senzor luminos, SCHNEIDER Base Senso - corp albastru/verde - scriere albastra


  Roller cu cartus, cu senzor luminos, SCHNEIDER Base Senso - corp albastru/verde - scriere albastra - # Roller cu lumina de avertizare in capat, care se aprinde atunci cand este apasat prea tare. # Copilul invata sa foloseasca rollerul corect. # Rubber grip ergonomic anti alunecare, potrivit atat pentru stangaci, cat si pentru dreptaci.# Rezerva Universal 852.

 2. Roller cu cartus, cu senzor luminos, SCHNEIDER Base Senso - corp bleumarin/albastru - scriere albast


  Roller cu cartus, cu senzor luminos, SCHNEIDER Base Senso - corp bleumarin/albastru - scriere albast - # Roller cu lumina de avertizare in capat, care se aprinde atunci cand este apasat prea tare. # Copilul invata sa foloseasca rollerul corect. # Rubber grip ergonomic anti alunecare, potrivit atat pentru stangaci, cat si pentru dreptaci. # Rezerva Universal 852.

 3. Roller cu cartus, cu rubber grip, SCHNEIDER Base Ball - corp albastru/verde - scriere albastra


  Roller cu cartus, cu rubber grip, SCHNEIDER Base Ball - corp albastru/verde - scriere albastra - # Roller cu rubber grip ergonomic # Cartus de rezerva cu varf este inclus in corpul roller-ului. # Base Ball poate inlocui stiloul pentru scolari, fiind foarte potrivit pentru incepatori. # Potrivit atat pentru dreptaci, cat si pentru stangaci.

 4. Rezerva SCHNEIDER 852, pentru roller Breeze, Base Senso, Base Ball ( 5 buc/set)- negru


  Rezerva SCHNEIDER 852, pentru roller Breeze, Base Senso, Base Ball ( 5 buc/set)- negru - # Rezerva pentru Instrumente de scris/Rollere: Breeze, Base Senso, Base Ball # Varf de scriere 0.7 mm. # Ambalare : 10 buc / cutie.

 5. Roller cu cerneala 0,5mm ball point, SCHNEIDER Xtra 825 - negru


  Roller cu cerneala 0,5mm ball point, SCHNEIDER Xtra 825 - negru - # Corp si clip din plastic. # Varf mediu de 0,5 mm imbracat intr-un manson de otel inoxidabil. # Extremitatile si capacul in culoarea scrierii.# Scriere performanta si perfect controlata datorita regulatorului de cerneala inclus. # Fereastra pentru vizualizarea continutului de cerneala. # Ambalare: 10 buc. ...

 6. Roller cu cerneala 0,3mm needle point, SCHNEIDER Xtra 803 - negru


  Roller cu cerneala 0,3mm needle point, SCHNEIDER Xtra 803 - negru - # Roller cu cerneala, cu varf tub din otel inoxidabil. # Cu tehnologia Liquid-Ink pentru fluidizarea precisa a cernelii. # Rezervor de cerneala prin care se poate vedea nivelul de umplere.# Ambalare : 10 buc /cutie.

Vezi Liner 0,8mm, SCHNEIDER Xpress - negru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL