Direct la continutul paginii »

LINER 0.4MM ALBASTRU MARIN GRIP FABER-CASTELLGalerie foto

Forma ergonomica triunghiulara, pentru o folosire usoara. Zona anti-alunecare patentata GRIP, cu mici puncte de masaj. Grosimea liniei de 0.4 mm permite utilizarea riglei si a sabloanelor. Cerneala pe baza de apa si substante naturale. Culorile pot fi curatate de pe majoritatea tesaturilor. Culori luminoase si expresive.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. LINER 0.4MM ALBASTRU GRIP FABER-CASTELL


  LINER 0.4MM ALBASTRU GRIP FABER-CASTELL - Forma ergonomica triunghiulara, pentru o folosire usoara. Zona anti-alunecare patentata GRIP, cu mici puncte de masaj. Grosimea liniei de 0.4 mm permite utilizarea riglei si a sabloanelor. Cerneala pe baza de apa si substante naturale. Culorile pot fi curatate de pe majoritatea tesaturilor. Culori luminoase si ...

 2. LINER 0.4MM ALBASTRU FINEPEN 1511 FABER-CASTELL


  LINER 0.4MM ALBASTRU FINEPEN 1511 FABER-CASTELL - Calitate deosebita, cerneala permanenta nu se decoloreaza. Cerneala pe baza de apavarf 0.4 mm. Disponibil in 4 culori.

 3. LINER 0.3MM ECO PIGMENT FABER-CASTELL


  LINER 0.3MM ECO PIGMENT FABER-CASTELL - Ideal pentru scriere, desen, schite. Pigment negru intens. Rezistent la apa si lumina. Permite trasarea cu ajutorul riglelor si sabloanelor. Varf lung din metal. Grip ergonomic. Clip din metal. 8 grosimi ale liniei.

 4. LINER 0.2MM ECO PIGMENT FABER-CASTELL


  LINER 0.2MM ECO PIGMENT FABER-CASTELL - Ideal pentru scriere, desen, schite. Pigment negru intens. Rezistent la apa si lumina. Permite trasarea cu ajutorul riglelor si sabloanelor. Varf lung din metal. Grip ergonomic. Clip din metal. 8 grosimi ale liniei.

 5. LINER 0.1MM ECO PIGMENT FABER-CASTELL


  LINER 0.1MM ECO PIGMENT FABER-CASTELL - Ideal pentru scriere, desen, schite. Pigment negru intens. Rezistent la apa si lumina. Permite trasarea cu ajutorul riglelor si sabloanelor. Varf lung din metal. Grip ergonomic. Clip din metal. 8 grosimi ale liniei.

 6. CREION MECANIC 3.15MM TK9400-4B FABER-CASTELL


  CREION MECANIC 3.15MM TK9400-4B FABER-CASTELL - Un creion special pentru scriere, desen si schite din seria TK. 14 grade de tarie a minei, de la 6B la 4H. Zona grip ergonomica. Radiera incorporata la capatul creionului. Duritate 6B-4B, diametru 3.15 mm. Duritate 3B-4H, diametru 2.0 mm.

Vezi LINER 0.4MM ALBASTRU MARIN GRIP FABER-CASTELL in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL