Direct la continutul paginii »

Lemn de focGalerie foto

Ca si activitate secundara, firma noastra produce lemn de foc paletizat din fag.
Paletii au urmatoarele dimensiuni standard: 1x1x1,8 m. sau 1x1x1m.. La cererea clientului putem impaleta lemnul de foc in paleti si cu alte dimensiuni atipice.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Moutardi SRLInfiintata in anul 2005, firma MOUTARDI SRL are ca activitate principala producerea de PALETI si EUROPALETI iar ca activitate secundara producerea de CHERESTEA, ELEMENTE PALETI si LEMN DE FOC. De asemenea, tot ca si activitate secundara, societatea noastra face import si distributie la nivel national de PALETI DIN PLASTIC

55
 1. Cherestea


  Cherestea - Cheresteaua este un produs secundar al fimei SC Mouatrdi SRL. Nu exista un pret prestabilit pentru acest produs. Preturile se negociaza prin telefon sau e-mail.

 2. Paleti din plastic


  Paleti din plastic - Paleti din plastic dur, ultrarezistenti, usor de spalat si curatat. Ideali pentru transport-depozitare in conditii igienice a produselor farmaceutice si a produselor alimentare precum si alte domenii asemanatoare.

 3. Paleti de unica folosinta


  Paleti de unica folosinta - Palet din lemn din esenta tare fag. Ideal pentru transport marfa usoara catre destinatii de unde apoi acesti paleti nu mai urmeaza a fi recuperati (costuri de recuperare paleti prea mari).

 4. Europaleti


  Europaleti - Lemnul utilizat pentru fabricarea EuroPaletilor este in principal Fag. EuroPaletii pot fi produsi la diferite dimensiuni, in cazul in care clientul doreste alte marimi decat cele standard.

 5. Paleti


  Paleti - Firma noastra ofera 4 dimensiuni standardizate de paleti. Clientii pot alege unul dintre cele 5 modele prestabilite de paleti sau pot cere o oferta dupa dimeniuni proprii in functie de necesitati.

Vizualizare profil companie: Moutardi SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: lemne de foc herculane;