Direct la continutul paginii »

Lectia de frumuseteGalerie foto

O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.

O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 25 x 20cm.

Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 8 cm, 20 x 15 cm etc.

Termen de executie: pana la 10 zile.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

28
 1. Tee time


  Tee time - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 11 x 11cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 15 x 15 cm, 20 x 20 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 2. A fost odata


  A fost odata - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 15 x 20cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 15 cm, 8 x 12, 20 x25 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 3. Povestea surorilor


  Povestea surorilor - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 20 x 20cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 10 x 10cm, 15 x 15cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 4. Povestea frumusetii


  Povestea frumusetii - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 20 x 25cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 15 cm, 8 x 12 cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 5. In asteptarea noului nascut


  In asteptarea noului nascut - O poveste pictata, realizata dupa dorinta dvs. si posibil personalizata cu un scurt mesaj.O poveste minunata, redata pe lemn: pictura pe lemn, un tablou de 25 x 16cm.Pictura poate fi executata si la alte dimensiuni: 12 x 8cm, 40 x 25cm etc.Termen de executie: pana la 10 zile.

 6. Set de tuica


  Set de tuica - Paharute de tuica si recipient cu dop: un set din cristal placat cu argint.

Vezi Lectia de frumusete in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL