Direct la continutul paginii »

Lavoar model retro din compozit marmuraGalerie foto

Lavoar compozit marmura model retro, clasic, incastrabil in blat lemn, marmura, dimensiuni 48 x 38 cm.
Model unic in Romania prin Maemit Concept.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

12
 1. Baterie inalta pentru lavoar pe blat Hansgrohe Logis


  Baterie inalta pentru lavoar pe blat Hansgrohe Logis - Baterie inalta pentru lavoar pe blat Hansgrohe , seria Logis. Model nou la pret promotional. Calitate germana, 5 ani garantie.

 2. Chiuveta buvatarie granit Studio cu doua cuve


  Chiuveta buvatarie granit Studio cu doua cuve - Chiuveta bucatarie granit Studio cu doua cuve, 59x48 cm, adancime cuva mare 21 cm, cuva mica 14 cm. Elemente de fixare, sifon cu ventil incluse.Disponibila pe culorile negru si beige. Acum in promotie -35% !

 3. Chiuveta bucatarie granit Studio


  Chiuveta bucatarie granit Studio - Chiuveta bucatarie granit Studio, dimensiuni 59x48 cm, rezistenta la zgarieturi, agenti chimici de curatare, etc. Sifonare si elemente de fixare incluse. 25 ani garantie ! Disponibila in doua nuante: negru si beige. Acum cu -22% din pret.. La pachet cu baterie ...

 4. Mobilier baie MDF curbat Milano


  Mobilier baie MDF curbat Milano - Mobilier baie Milano, 95x56 cm, din MDF vopsit, curbat pe forma lavoarului din compozit de marmura. Atat mobilierul cat si lavoarul se pot fabrica pe culoarea dorita. Optional, oglinda cu fronturi curbate, iluminare, la 900 lei. Varianta stativa sau suspendata- vezi imagini, la acelasi pret.

 5. Wc suspendat cu capac soft-close Omnia Arhitectura


  Wc suspendat cu capac soft-close Omnia Arhitectura - Wc suspendat Omnia Arhitectura rotunjit, cu capac soft-close detasabil inclus ! Portelan calitate superioara, Ceramic Plus, sistem de spalare inovator. Producator Villerot&Boch. Transport gratuit.

 6. Bideu suspendat Omnia Arhitectura - Villeroy&Boch


  Bideu suspendat Omnia Arhitectura - Villeroy&Boch - Bideu suspendat Omnia Arhitectura, portelan cu formula patentata Ceramic Plus. Producator Villeroy&Boch.

Vezi Lavoar model retro din compozit marmura in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL