Direct la continutul paginii »

Lampa solara plutitoare de la Generic


Alimentata de la lumina solara, aceasta lampa sa incarca cu energie ziua pentru a emite o lumina stralucitoare pe timpul noptii. Este rezistenta la apa, se poate instala in piscina, pe balcon, pe terasa. 

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

311
 1. Lampa solara mini de la Generic


  Lampa solara mini de la Generic - Lampa de gradina care se incarca cu lumina solara ziua pentru a lumina noaptea. Ideala pentru gradini, terase, alei si alte locatii unde lumina este necesara sau aduce un plus de farmec.

 2. Lampa solara din inox de la Hansel


  Lampa solara din inox de la Hansel - Lampa solara din inox. Ideala pentru gradini, terase, alei si alte locatii unde lumina este necesara sau aduce un plus de farmec.

 3. Curatator cu aburi Vinchi PSC-001A de la Vinchi


  Curatator cu aburi Vinchi PSC-001A de la Vinchi - Curatator cu aburi ce asigura dezinfectarea si igienizarea suprafetelor, prin distrugerea microorganismelor.

 4. Curatator cu abur Vinchi PSC-001 de la Vinchi


  Curatator cu abur Vinchi PSC-001 de la Vinchi - Curatator cu aburi ce asigura dezinfectarea si igienizarea suprafetelor, prin distrugerea microorganismelor.

 5. Cantar de buzunar cu touch screen de la Generic


  Cantar de buzunar cu touch screen de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD si touch screen, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.

 6. Cantar de buzunar MH-100 de la Generic


  Cantar de buzunar MH-100 de la Generic - Cantar electronic de buzunar cu ecran LCD, de dimensiuni reduse. Recomandat pentru obiecte de mici dimensiuni: bijuterii, medicamente, monede etc.  Auto calibrare. Dimensiuni reduse.

Vezi Lampa solara plutitoare de la Generic in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: lumini plutitoare piscina; lampi plutitoare piscina; lumini plutitoare piscine; Lampa solaRa pe balcon; reparatie lampa solara plutitoare;