Direct la continutul paginii »

Lame de schimb Olfa SKB-2/5BGalerie foto

Pentru cuțite SK-4, SK-5, UTC-1.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

9
 1. Cutit pentru domeniul constructiilor Olfa XA-1


  Cutit pentru domeniul constructiilor Olfa XA-1 - Caracteristicile fizice ale lui XA-1 îl recomanda în domeniul construcțiilor.

 2. Cutit heavy-duty Olfa L-5


  Cutit heavy-duty Olfa L-5 - OLFA X design ComfortGrip - cutter heavy duty

 3. Cutit Extra heavy-duty Olfa XH-1


  Cutit Extra heavy-duty Olfa XH-1 - OLFA X design ComfortGrip series - cutter extra heavy duty.

 4. Razuitor Olfa T-25


  Razuitor Olfa T-25 - Răzuitor universal cu lamă flexibilă, utilizabil și pentru curățarea metalelor. Lama este ascuțită pe o parte, se schimbă ușor și se pot folosi toate cele 4 părți. Mânerul conține 6 lame de rezervă. Pentru a depozita cu siguranță, lama este acoperită cu un capac plastic.

 5. Cutit standard Olfa L2, lama de 18 mm


  Cutit standard Olfa L2, lama de 18 mm - Cuțit cu carcasă din oțel dur, mâner cu garnitură de cauciuc antiderapant și mecanism de fixare cu șurub.

 6. Razuitor Olfa SCR S, -M, -L


  Razuitor Olfa SCR S, -M, -L - Gama răzuitoarelor obișnuite s-a lărgit cu o familie nouă și mai ieftină. Se găsește în 3 mărimi diferite, cu lame fixe inoxidabile și ascuțite pe o parte. În privința raportului calitate - preț este o alegere foarte bună pentru zugravi.

Vezi Lame de schimb Olfa SKB-2/5B in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL