Direct la continutul paginii »

Lame de schimb Olfa PIB45-1Galerie foto

Pentru cuțite RTY-2-DX.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

12
 1. Cutit pentru decoratii Olfa PC-L 800


  Cutit pentru decoratii Olfa PC-L 800 - Proiectat pentru a tăia materialele dure: plastic, PVC sau SIKO. Mânerul cuțitului conține două lame de rezervă. Produce o tăietură foarte fină și subțire, care permite ruperea exactă a materialelor plastice.

 2. Lame de schimb Olfa RB18-2


  Lame de schimb Olfa RB18-2 - Lame de schimb Olfa RB18-2. Pentru cuțite RTY-4, PRC-2, CMP-3.

 3. Cutit pentru decoratii Olfa AK4


  Cutit pentru decoratii Olfa AK4 - Cuțit pentru lucrări artistice de precizie, cu următoarele caracteristici: mâner cu garnitură de cauciuc, schimbare rapidă a lamei, construcție perfect echilibrată.

 4. Cutit pentru decoratii Olfa AK-1-5B


  Cutit pentru decoratii Olfa AK-1-5B - Cuțit standard pentru lucrări artizanale, hobby sau grafică.

 5. Cutit industrial Olfa 45-C


  Cutit industrial Olfa 45-C - Cutit cu lamă circulară de 45 mm, fixată, pentru tăierea covoarelor și a linoleumului. Datorită numerotației de pe lamă, folosirea segmentelor acesteia poate fi urmărită cu ușurință.

 6. Lame de schimb Olfa SKB-2/5B


  Lame de schimb Olfa SKB-2/5B - Pentru cuțite SK-4, SK-5, UTC-1.

Vezi Lame de schimb Olfa PIB45-1 in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL