Direct la continutul paginii »

LAGAVULIN DOUBLE MATURED D.E.1LGalerie foto

Este robust, corpolent, bine echilibrat si neted, cu o putere de indulcire usoara pe cerul gurii, are o puternica aroma de turba si fum.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Diplomaticshop-onlineDiplomaticshop-online este un magazin on-line de cadouri: bauturi fine, cafea, trabucuri, ceaiuri,  dulciuri, parfumuri, bijuterii, . Marci de calitate, preturi avantajoase, modalitati de achizitie eficente si rapide.  Mai usor, mai simplu, direct la tine acasa!

47
 1. RUSSIAN STANDARD PLATINUM VODKA 0.7L


  RUSSIAN STANDARD PLATINUM VODKA 0.7L - A aparut pe pia?a in 1998 sub numele de

 2. SMIRNOFF RED VODKA 1L


  SMIRNOFF RED VODKA 1L - Vodka Smirnoff este cotata ca fiind nr.1 in lume in vanzari: o data la doua secunde se vinde o sticla.Este creata printr-un proces unic care implica trei distilari pentru puritate si zece etape de filtrare pentru a oferi tinuta de drum exceptionala.

 3. PURE CEAI VERDE CU LAMAIE CUTIE/25BUC


  PURE CEAI VERDE CU LAMAIE CUTIE/25BUC - Ceaiul verde si aromele de citrice se combina cel mai bine pentru a va aduce in cana o bautura energizanta si benefica pentru organism.Cantitate-25bucGramaj plic-2g

 4. PURE CEAI ROOIBOS ORANGE&PORTOCALE CUTIE/25BUC


  PURE CEAI ROOIBOS ORANGE&PORTOCALE CUTIE/25BUC - Rooibos este un sortiment de ceai provenit din Africa, nu contine cofeina si are extraordinare proprietati relaxante si antioxidante. Servit cu lapte si miere, ceaiul Pure Tea Selection Rooibos cu portocale si caramel este un adevarat rasfat in zilele friguroase de iarna.Cantitate-25buc.

 5. PURE CEAI MUSETEL CUTIE/25BUC


  PURE CEAI MUSETEL CUTIE/25BUC - Ceaiul de musetel( floare intreaga, nemacerata) de la Pure Tea Selection are proprietati relaxante, antiseptice si antivirale, conferindu-va o stare de buna-dispozitie in orice moment al zilei.Cutie-25buc.

 6. PURE CEAI KLASSIC 25BUC/CUTIE


  PURE CEAI KLASSIC 25BUC/CUTIE - Pure Tea Selection Classic este un amestec de ceai negru fara arome adaugate, cu proprietati energizante deosebite.Cutie -25BUC

Vezi LAGAVULIN DOUBLE MATURED D.E.1L in catalogul online de produse al Diplomaticshop-online sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Diplomaticshop-online