Direct la continutul paginii »

Lac Alchidic Lucios pentru Lemn EMEXGalerie foto

     Lacul Alchidic Lucios pentru Lemn EMEX este un produs monocomponent, pe baza de rasina alchidica grasa, aditivi specifici si solventi, folosit ca strat final in sisteme de protectie si decorare a suprafetelor de lemn, noi sau reconditionate, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Se caracterizeaza prin aderenta foarte buna la suport, transparenta, rezistenta deosebita atat la radiatii ultraviolete cat si la intemperii, o buna etalare si luciu superior, cu performante generale foarte bune la protejarea lemnului.

Caracteristici principale:

- Aderenta mare la suport;
- Aplicare usoara;
- Putere de acoperire;
- Proprietati anticarie;
- Etalare buna;
- Aspect transparent;
- Duritate buna;
- Luciu superior;
- Rezistenta la intemperii si UV.

Domenii de Utilizare:

     Lacul Alchidic Lucios pentru Lemn EMEX este destinat utilizarii in vederea finisarii decorative sau industriale a suprafetelor din lemn, interioare sau exterioare.
     Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie pentru mobilier artizanal din lemn, de interior sau de gradina, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete din lemn. Poate fi aplicat si pe suprafete metalice, pentru lacuirea sau protejarea acestora.
     Se foloseste desemeni pentru supralacuirea suprafetelor vopsite oricare dintre vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase ca: -
Email Alchidic Premium EMEX GOLD, Email Extracolor EMEX sau  Vopsea Satinata EMCOLOR.
     Suprafetele din lemn ce urmeaza a se acoperi cu Lac Alchidic EMEX se slefuiesc cu hartie abraziva de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor iar praful rezultat se indeparteaza cu perii cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.
     Se are in vedere indepartarea oricaror urme de murdarie sau grasime impregnata in fibre; chiar in cazul in care protectia anterioara este foarte buna, aceasta se va slefui cu hartie abraziva si se va indeparta praful rezultat.
     Pe suprafetele din lemn noi se vor aplica cel putin doua straturi de lac, pentru a se asigura o impregnare suficienta a fibrelor, ce va determina o rezistenta superioara a peliculei, etalarea si luciul final.

 

Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Lac-Alchidic-pentru-Lemn.pdf

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Romtehnochim SRLRomtehnochim certificata ISO 9001, 14001, 18001 produce lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile, tencuieli decorative, vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea epoxidica si pardoseli epoxidice autonivelante. Atentia catre necesitatile clientilor, tehnologia si metodele de fabricatie, cat si certificarile privind calitatea si constanta calitatii produselor, garanteaza faptul ca ROMTEHNOCHIM produce intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri ...

314
 1. Lac pentru Parchet si Mobila


  Lac pentru Parchet si Mobila -

 2. Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu


  Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu -

 3. Sistem de Protectie Anticoroziva 2 in 1


  Sistem de Protectie Anticoroziva 2 in 1 -

 4. Vopsea Alchidica Satinata EMCOLOR


  Vopsea Alchidica Satinata EMCOLOR -

 5. Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR


  Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR -

 6. Email Alchidic Premium EMEX GOLD


  Email Alchidic Premium EMEX GOLD -     Emailul Alchidic Premium EMEX GOLD este un produs monocomponent, profesional, pe bazade rasina alchidica, pigmenti, aditivi ...

Vezi Lac Alchidic Lucios pentru Lemn EMEX in catalogul online de produse al Romtehnochim SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Romtehnochim SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: vopsea saceac; vopsea alchidica bidon 20 Kg; vopsea lemn reflectorizanta exterior; vopsea pentru sageac; vopsea parchet; lac pt saceac; vopsea pt sageac; lac acrilic pentru sageac; vopsea de lemn exterior;