Direct la continutul paginii »

Kit xenon H7 CAN BUSGalerie foto

Kit xenon H7 6000K tehnologie CAN BUS. Se poate instala pe cele mai noi modele de masini, fara a da eroare de bec ars. Prin achizitionarea unei instalatii xenon va asigurati un condus mult mai usor pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile. Pentru identificarea rapida a tipului de bec care se potriveste pentru masina dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Awt Transcomex SRLSatisfacţia clienţilor este unul din scopurile principale ale societăţii AWT Transcomex. Venind în întâmpinarea cerinţelor clienţilor încercăm să fim întotdeauna prima lor opţiune în achiziţionarea de accesorii auto oferindu-le soluţii optime potrivite fiecăruia. Sistem navigatie Navon N490 cu harta Full Europa inclusa. Functii si beneficii cheie: - Ecran tactil 4,3 inch. - Ultra slim, design modern. - iGO 8 cel mai popular software de ...

32
 1. Kit xenon H7 6000K Thunder


  Kit xenon H7 6000K Thunder - Kit xenon H7 6000K Prin achizitionarea unei instalatii xenon va asigurati un condus mult mai usor pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile. Pentru identificarea rapida a tipului de bec care se potriveste pe masina dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

 2. Senzori parcare fata spate RS-007 8M


  Senzori parcare fata spate RS-007 8M - Senzori de parcare fata spate cu display digital. Pentru o parcare cat mai usoara va recomandam senzori de parcare fata spate.

 3. Radio USB auto Thunder CMP-102


  Radio USB auto Thunder CMP-102 - Sistem audio fara CD Thunder CMP-102.

 4. Modul inchidere telecomanda Hyundai


  Modul inchidere telecomanda Hyundai - Modul inchidere centralizata cu telecomanda tip Hyundai. Continut: - unitate centrala; - 2 telecomenzi cu 3 butoane tip Hyundai; - cablaj conexiuni. Detalii: - comanda inchiderea centralizata electrica sau vaccum; - contine relee de forta ptr inchidere; - comanda deschiderea portbagajului ( +/- ...

 5. Senzori parcare Phobos


  Senzori parcare Phobos - Senzori parcare spate cu display. Parcati mult mai usor cu ajutorul senzorilor de parcare Phobos.

 6. Alarma auto Maat 861


  Alarma auto Maat 861 - Alarma auto MAAT 861 utilizeaza cheile originale ale masinii. Activarea sau dezactivarea sistemului de alarma se realizeaza din cheia originala a masinii .

Vezi Kit xenon H7 CAN BUS in catalogul online de produse al Awt Transcomex SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Awt Transcomex SRL