Direct la continutul paginii »

Kit 6 culori x 35gr plastelina + 10 forme modelaj + roller, ALPINO BabyGalerie foto

Ideal pentru copiii care incep modelarea. Plastelina foarte moale, usor de modelat care permite amestecarea culorilor. Ambalare in cutie de carton.Contine: 6 culori x 35 gr plastelina + 10 forme modelaj + roller.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

35
 1. Kit 3 culori x 75gr plastelina, ALPINO Baby


  Kit 3 culori x 75gr plastelina, ALPINO Baby - Plastelina ideala pentru copiii care incep sa modeleze. Este moale, usor de modelat si permite amestecarea culorilor.Kit 3 culori x 75 gr plastelina.

 2. Set machiaj efecte speciale, ALPINO


  Set machiaj efecte speciale, ALPINO - Set machiaj care poate simula rani. Nostim, dramatic si usor.

 3. Set machiaj petrecere, pasta 5 x 40gr., ALPINO Mega Fiesta


  Set machiaj petrecere, pasta 5 x 40gr., ALPINO Mega Fiesta - Set machiaj contine 6 culori. Poate fi aplicat cu un buretel sau direct cu degetele.

 4. Creion pentru machiaj, ALPINO Fiesta - negru


  Creion pentru machiaj, ALPINO Fiesta - negru - Stick machiaj cu sistem retractabil, protejeaza mainile sa nu se murdareasca.

 5. Creion pentru machiaj, ALPINO Fiesta - albastru


  Creion pentru machiaj, ALPINO Fiesta - albastru - Stick machiaj cu sistem retractabil, protejeaza mainile sa nu se murdareasca.

 6. Creion pentru machiaj, ALPINO Fiesta - verde


  Creion pentru machiaj, ALPINO Fiesta - verde - Stick machiaj cu sistem retractabil, protejeaza mainile sa nu se murdareasca.

Vezi Kit 6 culori x 35gr plastelina + 10 forme modelaj + roller, ALPINO Baby in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL